Palvelut:

Fysioterapia Jyväskylä - Fysiovire

Fysioterapia

Fysioterapeutti on liikkumis- ja toimintakyvyn sekä kuntoutuksen asiantuntija. Fysioterapiaan voit hakeutua erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön oireiden vuoksi, ennen leikkausta (preoperatiivinen fysioterapia), tai leikkauksen jälkeen (postoperatiivinen fysioterapia).

Fysioterapia on myös urheiluvammojen kuntoutusta, esimerkiksi: venähdykset, revähdykset, nivelside- tai ligamenttivammat ja murtumat, sekä niiden ennaltaehkäisyä. Fysioterapian menetelmiä ovat tapauskohtaisesti erilaiset manuaaliset käsittelyt, esimerkiksi nivelen mobilisointi, tai pehmytkudosten käsittely erilaisin menetelmin sekä aktiivinen fysioterapia eli yksilölliset spesifit harjoitteluohjeet, niiden ohjaus ja seuranta. Fysioterapiakäynti voi sisältää apauskohtaisesti myös ns. aktiivista fysioterapiaa, kuten; kuntosaliohjausta tai fysiikkavalmennusta urheilijoille. Ohjauskäynnit toteutetaan yhteistyökumppanimme kuntosali Gogo Palokan tiloissa.

Kuntosaliohjaus on fysioterapeutin suunnittelema ja ohjaama palvelu, joka tehdään aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Kuntosaliohjausta suosittelen sinulle, joka jo käyt kuntosalilla, tai suunnittelet sinne lähteväsi, ja tarvitset apua oikeiden harjoitteiden löytämiseen. Fysioterapeutti suunnittelee sinulle kuntosi mukaisen harjoitteluohjelman, huomioiden mahdolliset vammat/oireet, jolloin kuntosaliharjoittelu on turvallista toteuttaa.

Fysiikkavalmennus on urheilijoille suunnattua harjoittelua, jolla pyritään parantamaan urheilijan harjoitettavuutta ja suorituskykyä, sekä vähentämään loukkaantumisherkkyyttä. Fysiikkavalmennus suunnitellaan aina lajin vaatimukset huomioiden. Fysiikkavalmennuksen osa-alueita ovat mm. nopeus, voima, ja kestävyys.