Palvelut:

Fysiovire - Hieronta Jyväskylä

Hieronta ja urheiluhieronta

Hieronta ja urheiluhieronta on käsintehtyä pehmeiden kudosten mekaanista muokkausta erilaisin hierontaottein. Hieronnalla pyritään sekä ennaltaehkäisemään että helpottamaan jo aiheutuneita lihasperäisiä jännitystiloja ja vaivoja sekä edistämään tai rauhoittamaan eri kudosten toimintoja. Hoidossa käytettävät tekniikat sekä voimakkuus määräytyvät sen perusteella mikä on hoidon tarkoitus ja mitkä ovat asiakkaan toiveet sekä kunto ja muut fyysiset tekijät. Urheiluhieronta sovelletaan urheilijan lihashuollon tarpeisiin.

Hieronta rentouttaa sekä fyysisesti että psyykkisesti. Lihasten rentoutumisen lisäksi hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, poistaa kiputiloja, nopeuttaa imunesteen eli lymfan kulkua, poistaa kuona-aineita, vähentää turvotusta ja rauhoittaa myös keskushermostoa.

Meillä asiakasta hoidetaan oireiden mukaisesti, joten sovellamme asiakaskohtaisesti erilaisia hierontatekniikoita. Muun muussa klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi hyödynnämme mobilisoivia tekniikoita, triggerpistekäsittelyä, faskia- eli lihaskalvokäsittelyä, sekä imukuppi- eli alipainehierontaa. Meiltä löytyy myös kuumakivihierontaa yhdistettynä hierontaan, jolloin kivistä saatu lämpö toimii lämpöhoidon tavoin. Hierontaan voidaan yhdistää myös akupunktiota tai koko kehon vyöhyketerapiaa. Käsittelemme myös tarvittaessa purentalihaksia. Purentalihashieronta sisältää hartian-, rintakehän, niskan-, kaulan- sekä purentalihasten käsittelyn suun sisältä.

Hieronta sopii lähes kaikille. Hieronta parantaa ja ylläpitää terveyttä, työkykyä ja elämänlaatua!