Palvelut:

Refleksologia Jyväskylä

Refleksologia

Refleksologia on kokonaisvaltaista koko keholle tehtävää vyöhyketerapiahoitoa, jossa ihmistä hoidetaan käsittelemällä keholla sijaitsevia heijaste- ja toimintapisteitä. Hoidolla voidaan lievittää kehon erilaisia häiriö- ja sairaustiloja ja auttaa kohti tasapainoisempaa ja elinvoimaisempaa oloa. Hoidon vaikutuksia ovat mm. rentoutuminen, aineenvaihdunnan vilkastuminen, kipu- ja särkytilojen helpottuminen sekä unen laadun paraneminen. Refleksologialla hoidetaan myös hormonaalisia ongelmia sekä stressi- ja uupumusoireita. Fyysisten oireiden helpottamisen lisäksi hoito tasapainottaa myös mieltä.

Jokainen hoitokerta on oma kokonaisuutensa ja perustuu aina hoidettavan henkilökohtaiseen tilanteeseen ja hoidontarpeeseen. Hoito kohdistuu ensisijaisesti jalkateriin, sääriin, käsiin, korvalehtiin, päähän ja kasvoihin. Hoito sopii kaikenikäisille.

Fysiovireellä refleksologista vyöhyketerapiaa tekee refleksologi ja koulutettu hieroja Anne Vartiainen. Annella on kokemusta niin pienten lasten kuin aikuisten ja iäkkäiden hoitamisesta. Anne on Medika Novan kouluttama refleksologi sekä Suomen Refleksologit ry:n ja Luonnonlääketieteen Keskusliiton jäsen.